Perşembe, Kasım 09, 2006

ATATÜRK'Ü ANMAK YETMEZ ANLAMAK GEREK

Atatürk'ü sadece anmakla yetinmeyip anlamaya, anlatmaya çalışmak ve onun devrimlerini tamamlamak için çalışmak gerek.
Bir çoğumuzun sürekli dertlendiği o böyle yapıyor bu böyle yapıyor bizi yönlendiriyordan kurtulmanın yolu Atatürk'ün işaret ettiği noktalara yeterli önemi vermekten geçiyor.

11 Yorum:

saat: 10/11/06 09:20 , Anonymous Adsız dedi ki...

saygıyla anıyor özlüyoruz

 
saat: 10/11/06 13:03 , Blogger NAZLICA dedi ki...

Sevgili Atatürkümüze, tüm silah arkadaşlarına ve isimsiz kahramanlara minnettarlığımızı ne kadar anlatsak azdır.Nur içinde yatsınlar.

 
saat: 10/11/06 13:42 , Anonymous Adsız dedi ki...

O'nun ne kadar büyük bir lider olduğunu tüm Dünya kabul etmişken hala O'nun sayesinde var olan ve bu ülkenin ekmeğini yiyen nankörlerin ATA'mıza dil uzatması beni çırdırtıyor.Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi öyle sağlam temeller üzerine kurmuş ki içten ve dıştan temellere dinamit konulmasına rağmen bu ülke hala dimdik ayakta.Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar amaçlarına ulaşamıyacaklar, yok olan onlar olacaklar.Sevgilerimle.

 
saat: 10/11/06 15:38 , Anonymous Adsız dedi ki...

serpilcim merhaba, ATA mızı saygıyla ve özlemle anıyoruz bugün. ona dil uzatanları lanetliyorum.onun sayaesinde konuşabildiklerini hür olarak yaşabildiklerini unutmasınlar. onlara bu fırsatları vermiyeceğiz.

 
saat: 10/11/06 21:00 , Anonymous Adsız dedi ki...

Varlığımızı ve Cumhuriyetimizi borçlu olduğumuz Büyük Atatürk'ü saygıyla anıyoruz.Unutmayacağız

 
saat: 10/11/06 21:02 , Anonymous Adsız dedi ki...

Atatürkünde dediği gibi beni görmek sadece beni değil fikirlerimi görmektir....Ama ne olursa olsun bu ülkenin yılmaz bekçileri vardır..

 
saat: 10/11/06 21:04 , Anonymous Adsız dedi ki...

çok haklısınız anmakla bitmiyor birde anlayabilseler

 
saat: 10/11/06 21:47 , Anonymous Adsız dedi ki...

Canım Arkadaşım
İnan sana ancak cevap yazmaya gelebildim. Hep aklımdasın. Ben Bolu Köy Pazarı derken yol üstünde otobandaki meşhur büyük mağazadan bahsetmiştim. Yoksa şehir içinde pazara gitmedim :) Bolu Köy Pazarı adı epey büyük hep doğal ürünler var.
İnan tanışmayı görüşmeyi bende çok isterdim. Senin istanbul'a yolun düşer mi? Eğer buralara gelirsen mutlaka haberim olsun. Elbette görüşmek, tanışmak daha iyi arkadaşlıklar kurmak isterim.
Sevgilerimle canım benim. Herşey için Teşekkür ederim.
öptüm

 
saat: 10/11/06 21:49 , Anonymous Adsız dedi ki...

aaaa pardon canım sana söylemeyi unuttum. Benim 2. yolda :) henüz çok yeni, anladın değil mi? :)
öptümmmm

 
saat: 11/11/06 01:20 , Anonymous Adsız dedi ki...

Atamızın 125. doğum yılında onun ölümünü anımsıyoruz. Bu güzel cuma gününde ruhu şaad olsun ki biz onun izindeyiz ..

 
saat: 12/11/06 13:58 , Blogger Şirin dedi ki...

Anlamayanlara da anlatmak zorundayız ayrıca Serpilciğim! Bu kadar çok endişeli olmamızın nedeni Atatürk'ün devrimlerinden ve ilkelerinden çok farklı yaşamların bizlere dayatılması bence... Koskoca Türk ulusunu Arap halkının yüzyıllardır süregelen adetleriyle yönetmeye çalışanlar elbetteki hak ettikleri karşılığı alacaklardır... Bizler ne kadar uyanık olursak ve sinsice bir karşı devrim içinde yaşadığımızın farkında olursak açıkça "tehlikenin farkında olursak" kötü gidişimizi de kurtarabiliriz... Yoksa tarihin derinliklerine gömülmemiz işten bile değil... Düşmanı asla küçük görmeyelim ama gücümüz de asla küçümsemiyleim! "Ne mutlu Türküm diyene!"
ikibin6

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa